Λιβανέζικος χαλβάς με σιμιγδάλι και μοτσαρέλα τύπου knafeh halva with mozzarella and pistachio-knafeh |
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη,προσθέτουμε το σιμιγδάλι αφήνουμε να βράσει,μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε τη μοτσαρέλα κομμένη σε λεπτές λωρίδες και αφήνουμε να λιώσει.Βάζουμε σε φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει.Πασπαλίζουμε με φυστίκια αιγίνης.Τρώγεται κρύο αλλά και ζεστό.Διατηρείται στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη.
شهية جيدة
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου