Υλικά για 4 άτομα
4 καλαμπόκια
4 φέτες έμμενταλ τυρί
2 κουταλάκια βούτυρο
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
10-12 σταγόνες χαλαπένιο σάλτσα ή καυτερή σάλτσα
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμπόκια. Τα βράζουμε σε μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε καλά. Περνάμε ένα ένα τα καλαμπόκια με το βούτυρο, ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μοιρασμένα στα 4 καλαμπόκια και τυλίγουμε με τις φέτες του έμμενταλ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μερικά λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Καλή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου