Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Easy 6 - Σκορδομακάρονα με φέτα ή αλλιώς aglio olio - with feta crumbles - C. J.


Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο σπαγγέτι
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
200γρ φέτα
αλάτι-πιπέρι

Προαιρετικά

1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή τσίλι ή μπούκοβο

Εκτέλεση

Βάζουμε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό να βράσει. Μόλις βράσει αλατίζουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε για λίγο. Μαγειρεύουμε για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία από τα σπαγγέτι και ένα λεπτό λιγότερο. Στραγγίζουμε.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο κομμένο σε φέτες και μόλις χρυσίσει ελαφρώς ρίχνουμε τα πιπέρια και τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε τη φέτα σε τρίμματα και σερβίρουμε! Αυτό το πιάτο ταιριάζει ιδανικά με μια σαλάτα με ντοματίνια, βαλσάμικο, ελαιόλαδο και φρέσκο βασιλικό ή ρίγανη φρέσκια!
Τόσο νόστιμα και απλά!

Καλή απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου