Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Νότια Ιταλία-Σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς κολοκύθι και τυρί burrata


image
Pasta fiori di zucca & burrata- Σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς κολοκύθι και τυρί burrata.
 All rights reserved to their respective owners

Υλικά:
10 κολοκυθάκια με τους ανθούς τους - 1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι - 5 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο - 5 φιλετάκια αντζούγιας - 5 φρέσκα κρεμμυδάκια - 2 σκελίδες σκόρδο - 1 κόκκινη πιπεριά-τσίλι-πεπεροντσίνο - 100γρ burrata ή μοτσαρέλλα - αλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι



Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τέλος προσθέτουμε τις αντζούγιες και τη πιπεριά.Μετά σοτάρουμε καλά και τα κολοκυθάκια.Τέλος προσθέτουμε τους ανθούς.Δοκιμάζουμε το αλάτι γιατί έχουμε βάλει τις αντζούγιες.Ρίχνουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το τυρί.

buon appetito !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου