Pasta fiori di zucca & burrata- Σπαγγέτι με κολοκυθοανθούς κολοκύθι και τυρί burrata. |
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τέλος προσθέτουμε τις αντζούγιες και τη πιπεριά.Μετά σοτάρουμε καλά και τα κολοκυθάκια.Τέλος προσθέτουμε τους ανθούς.Δοκιμάζουμε το αλάτι γιατί έχουμε βάλει τις αντζούγιες.Ρίχνουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το τυρί.
buon appetito !
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου