Υλικά για 4 Bellini
360ml Π.Ο.Π. Αμυνταίο Ροζέ οίνος αφρώδης (Ακακίες ''Κυρ Γιάννη'')
240ml Χυμός συμπυκνωμένος ροδάκινου
Εκτέλεση
Ο χυμός διατηρείται στο ψυγείο και το κρασί σε θερμοκρασία 10-12c. Ρίχνουμε πρώτα 60ml χυμό ροδάκινου και μετά 90ml κρασί σε κάθε ποτήρι. Ανακατεύουμε, ελαφρώς, πριν σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας ''τουλίπα'' .
Καλή διασκέδαση!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου