Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Bellini Cocktail - Κοκτέιλ μπελίνι με Αφρώδη οίνο Αμύνταιου


Υλικά για 4 Bellini

360ml Π.Ο.Π. Αμυνταίο Ροζέ οίνος αφρώδης  (Ακακίες ''Κυρ Γιάννη'')
240ml Χυμός συμπυκνωμένος ροδάκινου

Εκτέλεση

Ο χυμός διατηρείται στο ψυγείο και το κρασί σε θερμοκρασία 10-12c. Ρίχνουμε πρώτα 60ml χυμό ροδάκινου και μετά 90ml κρασί σε κάθε ποτήρι. Ανακατεύουμε, ελαφρώς, πριν σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας ''τουλίπα'' .

Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου