Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Βρώμη με κακάο, μέλι, μπανάνες και ινδοκάρυδο - Chocolate porridge with banana, shredded coconut and honey - Chez Jeanne

Βρώμη με κακάο, μέλι, μπανάνες και ινδοκάρυδο - Chocolate porridge with banana, shredded coconut and honey - Chez Jeanne
Υλικά για 1 μπολ

100γρ νιφάδες βρώμης
100ml νερό
100ml γάλα αγελάδος ή γάλα καρύδας ή σόγιας κλπ
1 κουταλιά κακάο
2 κουταλιές ινδοκάρυδο
1 μπανάνα
1 μεγάλη κουταλιά μέλι
100γρ σοκολάτα υγείας
 μια πρέζα αλάτι


Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό με τη βρώμη, το ινδοκάρυδο και το αλάτι και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά. Μόλις απορροφήσει το νερό ρίχνουμε το γάλα με το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Μόλις πήξει καλά προσθέτουμε την μισή μπανάνα ψιλοκομμένη, τη σοκολάτα και το μέλι. Σερβίρουμε με κομμάτια σοκολάτας, μπανάνας και ινδοκάρυδο.
Αν δεν θέλουμε να βάλουμε σοκολάτα προσθέτουμε ακόμη μία κουταλιά κακάο και μια μέλι.

Καλή μας όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου